Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
 

5 Bedste cloud storage muligheder til personlig brug

Vi har sammenlignet 5 af de mest populære cloud storage services til personlig brug, så du kan se, hvilken en der passer dig bedst. Det første område vi normalt måler på, er mængden af gratis lagringsplads, vi får. Dog vil de fleste løsninger omfatte gratis lagerplads, men hvis du gemmer både billeder og andre medier kan dette hurtigt blive brugt op. Bortset fra mængden af lagerplads, har vi også kigget på hvilke styresystemer der understøttes, sikkerheden, maksimal filstørrelse og tilgængelighed fra forskellige enheder. Her er de 5 muligheder, der scorede bedst i de forskellige områder:

IDrive:

IDrive tilbyder en “one-stop-shop” løsning, der gør det muligt at lave backup på alt – PC, Mac, andre enheder og endda Facebook billeder på den samme konto. IDrive tilbyder stærke privatindstillinger, der gør det muligt at passe godt på ens data. IDrive har også en usædvanlig måde at kickstarte din backup: de sender dig en fysisk harddisk, som du kopierer dine data til og sender tilbage til dem, så du ikke behøver at bekymre dig om at optage al trafikken på dit bredbånd i ugevis. Filstørrelsen er ubegrænset, og du vil få 5GB gratis lagerplads.

https://www.idrive.com/

Dropbox:

Som måske det største navn i cloud storage, er Dropbox mange brugeres første cloud storage. Dropbox er et meget populært valg til personlig opbevaring, takket være deres enkle brugerflade og konkurrencedygtige priser. Dropbox synkroniserer dine filer automatisk og giver dig mulighed for at dele dem med din familie og venner, selvom de ikke har en Dropbox-konto. Det er rigtig brugbar og intuitiv, og filer kan tilgås fra enhver enhed. Med dropbox får du 2 GB gratis lagerplads, og hvis du bruger desktop-klienten vil filstørrelsen være ubegrænset.

https://www.dropbox.com

Google Drev:

Internettets kæmpe; Google, giver en pålidelig og billig løsning til cloud storage, hvor du får 15 GB gratis lagerplads til at starte med. Der er dog en skyggeside, privatliv. Mange cloud storage virksomheder bevæger sig hen imod en model, hvor de kræve lidt eller intet up-front, men sætte en pengeværdi på deres kunder ved hjælp af deres data som bruge til en række forskellige formål, herunder reklame. Når det er sagt, så får du får ekstremt billig opbevaring – og det er flettet ind i alle deres mange andre tilbud, herunder e-mail og en masse andre online redigerings- og delingsværktøjer. Grænsen for filstørrelsen er 15TB, der oftest vil være nok til personligt brug.

https://www.google.com/drive/

Mozy:

Mozy er velkendt og betroet i branchen og bruges af over 6 millioner mennesker. De skiller sig især ud på deres ‘sæt det og glem det’-funktion, hvilket betyder, at du kan planlægge præcis hvornår der skal laves backup af dine filer. Du kan også styre, hvor meget båndbredde din backup bruger til at fremskynde processen eller spare på båndbredden. Der er også stor vægt på sikkerhed, med dobbelt kryptering (256-bit AES eller 448-bit Blowfish nøgle, plus overførsel med en SSL-krypteret forbindelse). Filstørrelsen er ubegrænset, men der er ingen gratis mulighed med Mozy.

https://mozy.ie/product/mozy/personal

JusCloud:

JustCloud er også en af de stærke udbydere derude. Der er gratis mobile app, der gør det nemt at dele filer med venner og familie. Det er en enkel og automatiseret service, der har til formål at gøre harddiske forældet, med en enorm bredde af enheder og operativsystemer, der understøttes. Der er også ubegrænset fil versionering, hvilket betyder, at enhver ny version af et dokument registreres, så du ikke mister en fil, hvis du laver en fejl – du kan altid vende tilbage til en gammel en. Filerne krypteres med 256-bit sikret socket layer kryptering. Der er 1 GB ledig plads til at starte dig ud og filstørrelsen er ubegrænset.

http://www.justcloud.com/

Tilmeld dig til vores månedlige Update