Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.

At se er at tro

Visuel kommunikation er et meget effektivt kommunikationsmiddel. Vi bruger billeder hver dag for at videregive alle forskellige typer af informationer, og virksomheder bruger dem til at øge kendskabet til deres produkter og tjenester: Men for at opnå troværdighed, er det vigtigt at den visuelle information der videregives er perfekt, og det er her The Color Club kommer ind i billedet. Vi sikrer, gennem vores ekspertise og engagement, at hvad kunden ønsker sig, i form af produkter, reklame, emballage eller kampagner, på tryk eller online, er præcis det som kunden får.

Hos The Color Club tror vi på ærlighed, integritet og opbygning af en positiv fremtid. Hvis du ønsker at arbejde sammen med os, eller for os, tror vi på følgende:

Mennesker

Hos The Color Club kan vi lide mennesker: Vi elsker mangfoldighed, excentricitet, fantasi og intelligens; vi har brug for en masse forskellige mennesker for at få vores virksomhed til at fungere. Vi betragter ikke mennesker som statiske stereotyper, som skal passe ind som firkantede pinde i firkantede huller. Det vi tror på, er passionen for arbejdet, engagementet og viljen til at blive bedre. Vi tror på mennesker, der ønsker at lære, udvikle og excellere, mennesker der ønsker at udfordre sig selv på daglig basis, og gøre alt hvad de kan for at overstige vores kunders forventninger. Mest af alt, ønsker vi mennesker der er motiverede for at skabe en bedre fremtid for sig selv, virksomheden og verden i al almindelighed. Det vi ikke ønsker, er middelmådighed.

Passion

Passion er afgørende. Vores arbejde kræver en forkærlighed til billeder, og en videnskablig sans for detaljer, uden dette kan vores høje standarder ikke indfries. Vores arbejde kræver også en forkærlighed til branchen, og dens mange forskellige deltagere, men vigtigst af alt, så kræver vores arbejde lyst til at levere projekter, igen og igen, der overstiger hvad vores kunder normalt ville forvente.

Respekt

Gensidig respekt er grundlæggende for den måde, vi driver forretning på. Kunder, medarbejdere og alle de mennesker, vi kommer i kontakt med behandles med den største omhu og opmærksomhed. Vi værdsætter vores ry og vores brand.

Hos The Color Club tror vi på at skabe en bedre verden for alle. Vi tager vores samfundsansvar alvorligt, og vi mener at handlinger siger mere end ord. Vi engagerer os aktivt med organisationer der søger at skabe en bæredygtig fremtid; vi uddanner og fremmer deltagelsen af vores medarbejdere i initiativer, der er beregnet til at bevare vores miljø, og vi træner og beskæftiger handicappede og dårligt stillede. Vi er meget stolte over hvad vi har opnået.  Læs mere?

Download vores CSR brochure her

I 1993 grundlagde Martin Moos, virksomheden Schiller Digital, sammen med Leif Schiller, stifter af Schiller & Co, et in-house billedbehandlingsstudie, for at opfylde kravene fra nogle af Europas førende fotografer. Men som tiden gik, og deres gode omdømme bredte sig, voksede kundelisten hos Schiller Digital hurtigt, da mange reklamebureauer og fotografer begyndte at bruge dere tjenester, – virksomheden blev derefter kendt som en af de bedste Digital Imaging studier i Europa.

Nyt navn

I 2005, efter at have startet som et in-house billedbehandlingsstudie, udviklede Schiller Digital sig til et komplet t kreativproduktions studie. Mange internationale kunder brugte nu virksomheden, og i overensstemmelse med tiden, ændrede arten af arbejdet sig også. Det var derfor tid til at re-brande, for at afspejle virksomhedens skiftende natur – og den 9. september 2005 blev Schiller Digital ApS til The Color Club A/S

Nye horisonter

Som svar på globaliseringen og behovet for at levere flere effektive og konkurrencedygtige tjenester, gik Martin Moos sammen med Carsten Conradt-Eberlin i 2007 for at lancere den internationale ekspansion af The Color Club. Fra dens base i den centrale Ho Chi Minh City (Saigon), Vietnam, leverer The Color Club International ydelser til kunder over hele verden, 24/7.

testimonials

quote

The Color Blog

I vores blog vil vi gerne dele vores viden om branchen i form af gode tips, praktisk viden og erfaring indenfor farvestyring, retouche, project styring, marketing design og meget mere. Denne viden reflekterer vores passion og kan svare på svære spørgsmål, der giver med vores step by step guides, kan opfylde vores motto “Vi tror på det vi kan se”

Læs mere

INTERN

The Color Club er en multikulturel organisation, hvor medarbejdere kommer fra Danmark, Vietnam og Europa. I Danmark og Vietnam har vi arbejdet hårdt på at skabe vores forskelligartet, integreret og inspirerende kultur, der til gengæld giver os glade, hårdtarbejdende og højt motiverede personale, der er dedikeret til at nå de ekstraordinære standarder, som vores kunder forventer.

Læs mere

JOBS

Flittige og højt motiverede mennesker med øje for detaljer har altid været rygraden i The Color Club. Det er vores medarbejdere, der gør det muligt at levere verdensklasse løsninger. Medarbejderne er drivkraften i alt, hvad vi gør. Teamwork og de daglige udfordringer er det vi bruger for at lære og udvikle os som virksomhed og individer.

Læs mere

Copenhagen
Malmö
saigon
Phnom Penh
Singapore