Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.

Opnå den ultimative sammenkopiering på en overkommelig måde

Dagens konkurrence prægede reklamemarked med korte leveringstider kræver sammenkopiering i alle aspekter af reklame fotografering. Udgifterne til transport af en bil til Afrika for at skyde den i ørken, giver ikke megen mening, hvis det billede kan laves lokalt, og derefter indkopieres med den rigtige location.

Det handler om de små detaljer

At kunne forbedre alle detaljer til perfektion og samtidig bevare illusionen om det naturlige uberørte er essensen. Om det er hud retouchering eller produkt forbedringer, er alle udtryk idag mulige, fra det super glatte porcelæns look til det totalt naturlige look, som synes at være uberørt af menneskehånd.

Match a certain feeling

Skabelsen af et “look” for at forstærke en følelse eller understrege en corporate identitet.
Color grading understreger følelsen i et billede og harmoniserer looket på tværs af en serie billeder for at kunne matche den ønskede kommunikation. Color grading er en væsentlig del af modefotografi og corporate billedbehandling. Inden for corporate billedbehandling skal billederne matche brand identiteten, uanset hvor de kommer fra.

Vil du vide mere? Send os en mail

filter nustil filter