Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
 

Danish Footprint 2015

Danish Footprint var et arrangement, arrangeret af den danske ambassade, der fandt sted i Ho Chi Minh City i november 2015, dens formål var at øge bevidstheden om miljøspørgsmål blandt børn, ved at engagere dem på en sjov og underholdende måde. Efter at være blevet kontaktet af ambassaden for hjælp, blev The Color Club ikke kun involveret i design og produktion af arrangementet samt dens tilhørende materialer, men assisterede også med 20 ansatte fra vores personale, til at hjælpe med forskellige aktiviteter på dagen. En af vores vigtigste bidrag, som vi er særligt stolte af, var design og produktion af 80 bøger, specielt beregnet til arrangementet; vi leverede design til baggrundseffekter til arrangementet, samt logoer og andre materialer. Arrangementet var en fantastisk succes.