Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
Grafisk design

Vores team af grafiske designere har stor erfaring i at tage design ideer hele vejen til færdige print eller online dokumenter. Hvad enten det er tilpasning af eksisterende grafik, typografiske dokumenter fra skabeloner, eller udførelse af et konsistent design på tværs af en bred vifte af kollaterale elementer, vil skaber vi altid designarbejde i tæt samarbejde med vores kunder.

Læs mere
Billedbehandling

Billeder er meget stærke kommunikationsvirkemidler, men det er sansen for detaljer og håndværk der gør et godt billede til et kraftfuldt billede. Ofte er det alle de ting, du ikke bemærker, der skubber et billede til et niveau, der fascinerer et publikum. Vores billedbehandlere er ligesom læger, de diagnosticerer, behandler, genskaber og forbedrer billeder med en meget stor mængde af muligheder. Det vi elsker, er samarbejdet og udarbejdelsen af den bedste løsning for hvert job.

Læs mere
3D/CGI

At kunne visualisere en virkelighed, som ikke eksisterer, er et stærkt værktøj, når det kommer til salg. Det er tid til at genoverveje, hvordan grafik kan skabes. CGI/3D giver mulighed for at reducere produktionsomkostningerne, og samtidig skabe grafik der tidligere var umulig, tilføj lyd og kamerabevægelser til dette, og tingene begynder at blive rigtig spændende. Vi servicerer kunder fra ejendomsudvikling og indretningsarkitekter til reklamebureauer.

Læs mere
Motion

Vi focuserer på design og animation til flere platforme inden for motion grafik, animation og tv-on-air design for kunder i reklame-, marketing-, broadcast-, mode- og underholdningsbrancherne. Vores services omfatter karaktermodellering, rigning og animation, on-air branding, virksomhedspræsentationer, tv-branding, tv-reklamer, post-produktion og visuelle effekter.

Læs mere
Digitale løsninger

Enhver virksomhed skal have et liv uden print. Mulighederne for online kommunikation er spændende, med øget tilgængelighed, tilslutningsmuligheder og dataanalyser. Du behøver ikke længere at være ekspert for at selv at kunne styre, overvåge og opdatere indhold til dit online-publikum. Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere med succes, og forblive konkurrencedygtige online.

Læs mere
Work flow

Vi bruger et revolutionerende web-baseret koncept, hvor kunderne kan “tilpasse og udvide” deres workflow uden at være begrænset af faste systemer. Vores system tilbyder forskellige funktioner for produktionsprocesser, marketingafdelinger, reklamebureauer. Disse funktioner kan konfigureres eller justeres når det er nødvendigt. Vores workflow-system tilbyder 100% web-baseret realtid overvågning, automatiske notificationer og mange andre funktioner.

Læs mere