Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
 

Farvestyring for alle

Farvestyring eller farveforvirring?

Rigtige farver sælger produkter! Forkerte farver giver utilfredshed, mistillid til dit brand og flere reklamationer. Alle kan lave korrekt farvestyring!

Forestil dig, at en modedesignvirksomhed har designet en kollektioni smukke lyse orange toner – Sæsonens trend farve.  Marketingsteamet har derefter skudt en billede serie, og sammen med deres fotografer og postproduktionsteam har de brugt en masse ressourcer på at få billederne perfekte med alle de rigtige farver. Nu bliver billederne implementeret på forskellige hjemmesider, e-mail-kampagner, online PDF fremvisere, og digitale skiltesystemer. Men på grund af forkert farvestyring, oplever kunderne alle billederne som klar røde i stedet for lys orange – og resultatet er, at kunderne vælger at købe fra en konkurrent i stedet.

Download opskriften gratis!

Tilmeld dig The Color Clubs nyhedsmail og derefter får du adgang til gratis download af The Color Clubs farveindstillinger, installationsvejledninger og anbefalinger til farvestyring i Adobe Creative Clouds for både Photoshop, InDesign, Illustrator og Bridge. Installationsvejledningerne dækker både MacOS og Windows.

Alle kan lære farvestyring

Bestil et kursus hos farveeksperterne

Alle kurser og workshops afholdes i København eller på dit firmas adresse for et transporttillæg.

Lyn kursus i farvestyring

Er du fotograf, grafiker eller projektleder, så er korrekt farvestyring vigtigt for dig! På 1,5 time kan du få svar og løsninger til de daglige udfordringer og sikrer at du og dine kunder ser de samme farver uanset om det er til tryk, online eller instore.

 • Hvorfor er farvestyring afgørende i modebranchen?
 • Hvordan fungerer farvestyring?
 • Hvilke farve profiler skal jeg bruge?
 • Hvordan sikrer jeg at kunden ser de rigtige farver hver gang?
 • Hvordan skal min skærme indstilles?
 • Hvordan indstiller jeg mine programmer rigtigt?
 • Jeg kan ikke huske alle detaljerne – hvad gør jeg?

Du kan bestille workshoppen for dig selv eller for en hel gruppe af dine kollegaer, prisen er den samme.

Bestil en 1,5 times lyn kursus i  farvestyring til dig og/eller dit firma for kun DKK 2.850,-

Udvidet kursus

Er du fotograf, designer, grafiker eller billedbehandler så kan du blive ekspert i farvestyring på en halv dag! På 4 timer kan du blive expert i at løse de daglige udfordringer og sikrer at du og dine kunder ser de samme farver uanset om det er til tryk, online eller instore.

 • Teknisk farvestyring – fra teori til praksis
 • Avanceret skærm kalibrering – monitor, projektor og mobile devices
 • ICC farve profiler til alle typer print, tv og online brug
 • Opsætning og tilretning af Adobe Creative Cloud farvestyringsindstillinger
 • Opsætning og tilretning af farvestyring i CaptureOne & Lightroom
 • Avanceret RGB work flow i Adobe Creative Cloud

Bestil et 4 timers The Color Club Color Expert kursus til dit dig eller dit firma kun DKK 5.850,- for op til 4 personer.