Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.

Der er spørgsmål, der kommer op igen og igen i livet: Hvem er vi? Hvad laver vi, eller hvad er vores formål? Hvorfor gør vi det? Hvordan er vi nået hertil? Hvor er vi på vej hen?

Vi tror, som et individ eller som en virksomhed, at livet bliver meget mere enkelt når vi har klarhed. Hos The Color Club er vores job bogstaveligt talt at skabe klarhed: Visuel klarhed, der hjælper vores kunder til bedre at fortælle deres historier til deres kunder, eller klarhed, der gør at de præcis ved hvor de står, når de laver forretninger med os. Klarhed, der betyder at vores medarbejdere ved hvorfor de arbejder for os, hvad vi forventer de skal gøre, samt de belønninger de modtager, når vi sammen opnår succes.

Så til dem, der ikke allerede kender os, er dette blot en lille introduktion til vores virksomhed, som kan hjælpe dig med at beslutte om vi er den form for virksomhed, du vil lave arbejde sammen med.

Hvem er vi?

Vi er en flok mennesker der elsker billeder, kreativitet, teknologi, ekspertise, præstation og sjov, og vi arbejder i Europa og i Asien for virksomheder, fra mange forskellige brancher, fra hele kloden. Vi er alle forskellige mennesker, men vi er på vej i samme retning

Hvad laver vi?

Vi kan sige at: “Vi er et dansk kreativ produktionsstudie, der arbejder fra København og det centrale Saigon” Men vi er meget mere end det. Vi inspirerer, vi skaber, vi selvstændiggører, vi uddanner, vi overvejer, vi plejer, vi opfylder, vi opnår, vi bidrager; og vigtigst af alt, vi tror og interesserer os for vores vigtigste aktiver: Nemlig vores medarbejdere og vores verden.

Hvad er vores formål?

Vores primære formål er at opnå en fortjeneste gennem vores kreativitet, der er både bæredygtig og behagelig – uden dette ville vi ikke eksistere.

Hvorfor gør vi det?

Ganske enkelt. Fordi vi elsker det vi laver, og vi elsker den verden, vi lever i. Vi gør vores bedste for at sikre, at det at komme på arbejde, er en glæde.

Hvordan gør vi det?

Vi tror på at for at opnå ekspertise med alt hvad du vælger, skal du være i stand til at se alle mulighederne, ikke være bange for at udfordre normerne, og ikke være bange for at finde nye måder og metoder til at komme med svarene. Hos The Color Club tror vi at alle har potentiale, på en eller anden måde, og vores udfordring er at uddanne og slippe denne evne og kreativitet løs, der findes hos alle vores medarbejdere. En af de ting som vi er mest stolte af, er vores arbejde med fysisk og socialt udsatte mennesker via projekter med Saigon Children’s Charity og Maison Chance. Begge disse projekter fortsætter med at give os fremragende medarbejdere, og et personale der er både stolte og glade. Vi gør ikke disse ting for at score CSR points, vi gør det fordi vi nyder det, og af den grund, at alle vores ansattes liv er blevet beriget af at udfordre normerne, og de fortsætter med at blive beriget af erfaringerne.

Hvordan kom vi hertil?

Det kan Carsten eller Martin svare på. Det er nok fordi Vietnameserne er så charmerende.

Hvor er vi på vej hen?

Vi vil fortsætte med at opbygge en virksomhed, der er baseret på sunde etiske værdier, der elsker det arbejde den udfører, der bekymrer sig om sine kunder og dens ansatte. Der er hensynsfuld over for alle der kommer i kontakt med den, der ser det reelle i sine medmennesker; uanset hvem de er, eller hvor de kommer fra, og der engagerer med dens samfund på en meningsfuld og produktiv måde; en der uddanner, beriger liv, og vigtigst af alt, som bidrager og opnår resultater. Vi tror på, at vi til dato har medvirket til at gøre det samfund, som vi arbejder i, til et bedre og gladere sted.
Så der har du det; en kort introduktion til The Color Club. Vi håber, at det er tydeligt hvem vi er. Hvis ikke, er vi alle mere end glade for at hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Our Stories