Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
 

Hvorfor er bæredygtighed vigtigt?

Hvorfor er bæredygtighed vigtigt?

Kort sagt, vores globale fremtid afhænger af det.

Der er stigende forståelse for, at klimaet har en central rolle i de globale økonomiske og sociale sektorer. Det er vigtigere end nogensinde før at passe bedre på miljøet og sikre at vi passer bedre på de naturlige ressourcer vores klode byder på.

At være bevidst om, hvordan vi printer og hvilket papir vi bruger, er et vigtigt skridt mod en bæredygtig verden. Ifølge Forest Stewardship Council (FSC), står skovrydning og ødelæggelse af skov for mere end 20% af de drivhusgasser, der ødelægger vores ozonlag. Nogle føler den bedste måde at forebygge skovrydning er at stoppe med at bruge skovprodukter, men da dette ville vise sig at være næsten umuligt i vores daglige liv, kan vi stræber efter at støtte de mest bæredygtige praksis. Når det kommer til print, er der mange områder, hvori vi kan tage nogle bæredygtige valg. Det er vigtigt at vælge de rigtige maskiner, bruge den rigtige blæk og papir og håndtere vores affald på en ordentlig måde.

“Act globally, think locally” Det starter med dig! Vi har lavet en guide, der kan hjælpe dig med at træffe de mest bæredygtige valg, næste gang du eller din virksomhed beskæftiger sig med print.

Tilmeld dig nedenfor og vi vil sende dig vores guide om bæredygtig print.