Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.

Film produktion

Vores produktionsstudier dækker alt fra kreativ sparring og manuskriptudvikling, til live action film, motion design og post-produktion.

Motion grafik

Vi skaber unikke animerede film ved hjælp af en række teknikker og stilarter, herunder 2D-animation, 3D-animation, stop-motion, håndtegnet og digital animation.

Post-produktion

Vi tilbyder et komplet vifte af post-produktionstjenester, herunder redigering, lyddesign, color grading, compositing, soundtracks og video mastering.

Kommunikation

Fra planlægning til levering, vi kan rådgive dig om din filmstrategi og sørge for at din film når den ønskede målgruppe, samt hjælpe med at måle succes.

Vil du vide mere? Send os en mail

filter nustil filter