Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.

Kundecase: EuroEyes

EuroEyes er en virksomhed der specialiserer sig inden for øjen- og laseroperationer. De afholder løbende informationsmøder og afvikler mange indledende synstests på deres klinikker.

Som et nyt tiltag, har EuroEyes valgt at satse stort på video i deres marketingstrategi. Dels har de aktiveret deres ambassadører og kunder i testimonial film, hvor der fortælles om egne erfaringer og oplevelser. Men som en ekstra service til deres kunder, har de også valgt at videreformidle den teksttunge FAQ til 40 små videoklip, fortalt af øjenlægen der selv udfører operationerne. 

Disse FAQ film ligger dels tilgængelige på EuroEyes website, men søges også af kunder, der søger informationer om øjenoperationer på nettet. På denne måde har de fået skabt en masse levende content, som fremtidige kunderne nemt kan finde frem til og som skaber værdi og troværdighed, når de skal tage skridtet videre til en behandling. 

Samme små film bliver også brugt til email markedsføring, Facebook ads og annoncering, og ligger tilgængelige på EuroEyes YouTube kanal. 

I EuroEyes tilfælde er der fra starten udarbejdet en overordnet strategi for video content. De valgte at involvere ekstern hjælp til planlægningsfasen og produktion af videoerne, og efterfølgende eksekvering og analyse. 

Forløbet med at skabe succesfuldt video indhold, kræver et grundigt forarbejde og en detaljeret planlægning.  Når formålet med videoerne og den overordnede storytelling er fastlagt, skrives manuskript med timing helt ned til sekundet. Scenerne planlægges med storyboard, inklusiv b-roll sekvenser, der passer med speaken. For hvis al forarbejdet er nøje planlagt til selve optagedagen, er det muligt at producere ekstra mange film. Eksempelvis nåede vi at filme 40 FAQ film + 8 info film på en dag, med hjælp af teleprompter så scenerne kom hurtigt i kassen. De øvrige 8 testimonial film blev også filmet på bare en dag. Efterfølgende er filmene klippet og beskåret i korte og lange versioner, så de også egner sig til at køre på sociale medier.

PROJEKT INFO
BRAND
EuroEyes   VORES SERVICES
Color grading
Redigering
Produktion
 
KATEGORI
Film, Film produktion  
 

Related Projects