Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.

testimonial

Georg Jensen

INDUSTRI

Smykker

UDFORDRINGER

Det er ikke altid muligt at bevare alt det smukke i et produkt når det har været gennem et kamera og vises digitalt. At fange finesserne og at skabe en unik og passende atmosfære, kan være en udfordring.

LØSNINGEN

For at sikre at produktet lever op til værdien af designet og brandet, har vi optimere gennem en diskret, unik og tiltrækkende color grading, for at give et eksklusivt skær uden at miste autenciteten

Vil du vide mere? Send os en mail