Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
 

Pro Bono arbejde

Fordi vi interesserer os for det samfund, hvor vi arbejder, og forstår vores evne, gennem vores ekspertise i kommunikation, til at have en positiv indvirkning på samfundet, er The Color Club altid parat til at lytte til forslag eller pro bono arbejde. Nedenfor er nogle af de seneste eksempler:

     Den danske Pattaya Fond

Den danske Pattaya Fond blev grundlagt i 2003 med det formål at bekæmpe udbredelsen af børneprostitution, og yde hjælp til ofrene i den thailandske by Pattaya. For at skabe øget opmærksomhed om situationen for sårbare, udsatte børn, som ofte trækkes ind i prostitution af skruppelløse, professionelle bedragere, henvendte den danske Pattaya Fond sig til The Color Club for få hjælpe til at kommunikere med deres forskellige interessenter. Som et resultat af dette hjalp The Color Club med at designe det danske Pattaya nyhedsbres, som jævnligt sendes ud til deres publikum i Danmark. The Color Club er henrykte over det arbejde, vi har produceret på vegne af den danske Pattaya fond, og fortsætter med at bidrage til det, når vi kan.