Regler & Betingelser
Copyright
Denne hjemmeside ejes og drives af The Color Club. Indholdet på denne side hører under forskellige juridiske rettigheder, der alle er relateret til intellektuel ejendomsret og beskyttelse af data. Alle billeder, illustrationer, logoer, tekster, layouts osv. ejes af The Color Club/eller personer der repræsenteres af The Color Club, og kan ikke på nogen måde, eller i nogen udgave eller form, anvendes, kopieres, offentliggøres, eller gøres offentlige gennem noget medie eller på anden vis, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem The Color Club og den licenserede, før dette anvendes. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre hjemmesider, der linkes til eller fra denne side.En overtrædelse af disse rettigheder, vil betyde at overtræderen skal kompensere The Color Club/eller rettighedsholderen som repræsenteres af The Color Club for alle skader, tab og omkostninger, der måtte kunne opstå som følge af denne overtrædelse.
Disclaimer
The Color Club controller jævnligt, opdaterer og – hvis der er behov for det – redigerer fejlagtig information på denne side. Der kan dog opstå fejl.
 

Saigon visuel kommunikation.

I 2010, i forbindelse med Saigon Children’s Charity, Thang Long Skole og Peter Cameron, revolutionerede The Color Club, Saigon Visuel Kommunikation, en erhvervsuddannelse med det formål at yde professionel uddannelse i Photoshop færdigheder til unge fra socialt og økonomisk dårligt stillede familier. Studerende med evner for den visuelle kunst blev rekrutteret fra Thang Long School og blev uddannet, in-house på The Color Club for en periode på 18 måneder. Mange af de studerende fortsatte med at blive fuldtidsansatte hos The Color Club, eller professionelle inden for mediebranchen i Ho Chi Minh City. Vi er meget stolte af at kunne sige, at vi stadig har nogle hos os.